Gå videre til hovedindholdet

NB siger ja til udlændinges ret til danske SU-fordele.

Hvorfor støtter Nye Borgerlige ordninger, som giver udlændinge ny muligheder for at have snablen nede i statskassen? Det er der mange, som spørger om i disse dage. For ifølge partiets principprogram skal SUen ikke udbetales til udlændinge og på sigt skal den helt afskaffes. Men på Christiansborg siger partiet noget andet...

Pernille Vermund er tavs om, hvorfor hendes parti støtter su-hjælpepakke til udlændinge...

I dag har de danske skatteydere givet SU-lån til udlændinge for over to milliarder kroner. Og med den nye ordning vil udlændinges mulighed for at få flere gode danske skattekroner med sig hjem i lommerne udvides.


Ifølge Jyllandsposten sender Danmark 2 milliarder su-kroner i lommerne på udlændinge hvert år.  


Da Peter Seier Christensen torsdag var på Folketingets talerstol, havde piben nu fået en anden lyd. Her støttede Nye Borgerlige nemlig en lov, som udvider udlændinges ret til studielån og slutlån til uddannelsessøgende!Billede Peter Seier.

Ifølge loven skal der gives ”en økonomisk håndsrækning til gruppen af uddannelsessøgende, der på et tidspunkt under den igangværende uddannelse har modtaget SU, og som i perioden fra marts til maj 2020 enten har brugt alle slutlånsrater, eller har brugt alle deres SU-klip og endnu ikke har opnået ret til slutlån til uddannelsen”.Ifølge Peter Seiers blog skal SU ikke gå til udlændinge. Men når han stemmer i Folketinget, gælder det åbenbart ikke... Faktisk er det ret svært at finde ud af, hvad Nye Borgerlige egentlig mener om SUen... For ifølge deres hjemmeside vil de helt afskaffe den. Men på Seiers blog kan man læse, at det altså kun gælder udlændinge. Og i Folketinget mener han ingen af delene...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Pernille Vermund bag DF-hadsk blog

Navnet Hans Joachim Mogensen siger næppe nogen noget. På facebook lever han et stille liv og undgår at dele informationer om sig selv. Men bloggen - ”kulturradikalismesmadrerDanmark”(ksdha) – er kendt af mange. Ikke mindst Pernille Vermund refererer ofte til siden - især når hun angriber Dansk Folkeparti.
Vi kan i dag afsløre, at Hans Joachim Mogensens nyhedssite er Nye Borgerliges stråmand og at Pernille Vermund som formand for Nye Borgerlige er dybt involveret i nyhedssiden ”KSDHA”s tilsvining af Dansk Folkeparti.
Vermund bag løgn om Dansk Folkeparti. En af de løgnehistorier, der har skabt mest opmærksomhed, er historien om, at Dansk Folkeparti skulle have stemt for godkendelse af 66 muslimske trossamfund. Dansk Folkeparti har modbevist historien. Og vi kan her afsløre, hvordan den er blevet til

Om morgenen 14.maj kl. 2018 skriver Pernille Vermund løgnen om DF på facebook

Kort efter kontakter Hans Joachim Mogensen hende for at få det forklaret


Kort tid efter kommer nyheden på ksdha.wor…

Nyt NB-forslag vækker borgerlig modstand - vil forgylde muslimske børnefamilier.

Tirsdag eftermiddag blev Mette Thiesen angrebet fra alle borgerlige partier i folketingssalen. Baggrunden var Nye Borgerliges forslag om indførelse om et børnepasningsfradrag (B80), som vil være en massiv håndsrækning til mange muslimer, som vil kunne få penge fra staten for at gå hjemme og passe deres egne børn. Mette Thiesen høstede ikke mange klapsalver for sit forslag om massiv håndsrækning til de børnerige muslimske familier, der ifølge NB-ordføreren skal kunne gå hjemme for statens penge.
Konkret lægger Nye Borgerlige op til et børnepasningsfradrag med en værdi på op til 109.200 kr. om året til forældre, hvis barnet/børnene ikke anvender et offentligt dagtilbud, mens de er i alderen 6-36 måneder. Fradraget foretages i lønindkomsten, og den maksimale værdi opnås således kun, såfremt den skyldige indkomstskat af ordinær lønindkomst er på minimum 109.200 kr.

Problemet er, at forslaget ikke er begrænset til danske familier og dermed bliver en håndsrækning til ikke-integrerbare indva…

Vermund fanget i ny løgn mod DF og Venstre

Makkerparret Pernille Vermund og Hans Joachim Mogensen har igen været i sving. Og igen er det de borgerlige partier, Nye Borgerliges formand spreder løgne om. I en koordineret aktion mellem Vermunds facebook og stråmandsbloggen "ksdha" kan man se Vermund angribe Venstre og Dansk Folkeparti for at give 4000 udlændinge ”3.900 kroner mere om måneden”. Men det er løgn. Der er ingen indvandrere, som får flere penge.


Et bredt flertal på Christiansborg har som følge af nedlukningen har besluttet, at månederne marts, april og maj ikke tæller med i reglerne for dagpenge og kontanthjælp. Nedlukningen gør det nærmest umuligt for at finde arbejde og at leve op til kravet om arbejde i mindst 225 timer inden for et år. Derfor er 2020 udvidet med de tre måneder - fra normalt 12 måneder til 15 måneder.

Men ingen – hverken dansker eller udlændinge – på kontanthjælp får flere penge. Påstanden er løgn.
Så det store spørgsmål er: hvorfor lyver Pernille Vermund?

Det er langt fra første gang Per…