Gå videre til hovedindholdet

Har Vermund glemt nazi-sympatisørerne i hendes eget parti?

Pernille Vermund har til tider svært ved at styre temperamentet på facebook. Især ud på de sene timer kan man se hende skyde med skarpt på de sociale medier. På det seneste har en ganske hård anklage fra Vermund  vakt bekymring og opmærksomhed.

Pernille Vermund er kendt for at råbe højt, når hun taber besindelsen.

I en facebook-tråd beskylder Pernille Vermund socialdemokraten David Trads for at ville have samarbejdet med nazisterne, hvis han havde levet under besættelsen. ”Jeg tænkte præcist det samme! Han ville være typen, der stak modstandsfolk”, skrev Vermund 25.april 2017.

Flere medlemmer af partiet har siden foreslået, at Vermund fjerner kommentaren. Det anses som uværdigt at beskyde en modstander for at ville samarbejde med nazister. Men opslaget findes endnu.

Vermund anklager David Trads for at ville samarbejde med nazisterne.

Spørgsmålet er, hvordan Pernille Vermund har det med sit eget partis naziforbindelser? Den tidligere leder for nazistpartiet gennem 20 år, Povl Heinrich Riis-Knudsen er ven med en hel stribe af Nye Borgerliges kandidater og medlemmer. Det drejer sig blandt andet om Cherif Tomra Ayouty (København), Niels Christensen (Nordjylland), Thomas Bachmann (Vestjylland) og Tonny Voldby Pedersen (Sjælland), samt Bill Malmgren og Maiken Huglstad Pedersen, der er byrådskandidater i Halsnæs og Esbjerg Kommuner.

Den tidligere nazi-leder, Povl Heinrich Riis-Knudsen, i sit es.

Thomas Bachmann - folketingskandidat for Nye Borgerlige og ven med den tidligere nazi-leder.

Spørgsmålet er, om det måske snarere er Thomas Bachmann, der kunne have et anstrengt forhold til den danske modstandsbevægelse – som Pernille Vermund anklager David Trads for? For udover sit venskab med den tidligere topnazist Povl Heinrich Knudsen, så knytter Thomas Bachmann også stærke bånd til den ligeledes tidligere nazist, Daniel Carlsen og hans parti Danskernes Parti.

Thomas Bachmann opfordrer til at støtte Danskernes Parti og taler om partiet som "VI"

At Nye Borgerliges kandidat i Ikast-kredsen ville bringe nynazistiske idéer ind på Christiansborg, fremgår tydeligt af hans facebookprofil, hvor han 16. februar 2016 skriver med henvisning til Danskernes Parti, at ”vi” har brug for hjælp til at komme i Folketinget.

Thomas Bachmann har arbejdet hårdt for, at Danskernes Parti skulle blive en del af Folketinget.

Men Bachmanns varme opbakning til nazisten, Daniel Carlsens parti, har ikke forhindret ham i at være kandidat for Pernille Vermunds parti...

På Christiansborg tager Pernille Vermund godt nok afstand fra Carlsens nynazistiske parti. Men det afholdt ikke Thomas Bachmann fra ved seneste folketingsvalg at være kandidat for Nye Borgerlige i Ikast Kredsen. Og det på trods af, at han i perioden 16. februar – 31. marts 2016 har lavet mindst fem opslag på Facebook, hvor han reklamerer for Danskernes Parti.

Danskernes Parti fylder meget for Thomas Bachmann.

Måske Vermund skulle kigge i egne rækker, inden hun beskylder andre for at samarbejde med nazisterne? 

Kommentarer

  1. Ser lige at du har nævnt mit navn i din artikel. Det er vildt morsomt at se mig hængt ud som nazitilhænger, bare fordi jeg er venner med en for mig total ukendt mand på Facebook. Endnu sjovere, eller skulle vi sige tragisk er det, at du som åbenbart stor DF tilhænger, går Redox ærinde. Redox har skrevet en lignende artikel, hvor de bla kontaktede mig omkring denne Povl Heinrich Knudsen. Man opfordrede mig til at slette manden fra min venneliste. Jeg kan garantere, at der er to Torsdage i en uge, før jeg fjerner noget eller nogen på opfordring fra Redox, eller en eller anden ubetydelig og bumset lille DFU blogger. Nu har jeg jo, før jeg meldte mig ind i NB, været mere end aktiv i DF. Jeg kan mindes en sag der gik Danmark over, omkring DF formænd der hellere end gerne ville have nazister som medlemmer. Naturligvis var det nogle tumpede og uerfarne DF'ere der ikke vidste hvad de svarede på da journalisten ringede dem op, men sådan kan det jo gå :-D https://www.dr.dk/nyheder/politik/dfs-lokalformaend-velkommen-til-nazister

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Pernille Vermund bag DF-hadsk blog

Navnet Hans Joachim Mogensen siger næppe nogen noget. På facebook lever han et stille liv og undgår at dele informationer om sig selv. Men bloggen - ”kulturradikalismesmadrerDanmark”(ksdha) – er kendt af mange. Ikke mindst Pernille Vermund refererer ofte til siden - især når hun angriber Dansk Folkeparti.
Vi kan i dag afsløre, at Hans Joachim Mogensens nyhedssite er Nye Borgerliges stråmand og at Pernille Vermund som formand for Nye Borgerlige er dybt involveret i nyhedssiden ”KSDHA”s tilsvining af Dansk Folkeparti.
Vermund bag løgn om Dansk Folkeparti. En af de løgnehistorier, der har skabt mest opmærksomhed, er historien om, at Dansk Folkeparti skulle have stemt for godkendelse af 66 muslimske trossamfund. Dansk Folkeparti har modbevist historien. Og vi kan her afsløre, hvordan den er blevet til

Om morgenen 14.maj kl. 2018 skriver Pernille Vermund løgnen om DF på facebook

Kort efter kontakter Hans Joachim Mogensen hende for at få det forklaret


Kort tid efter kommer nyheden på ksdha.wor…

Nyt NB-forslag vækker borgerlig modstand - vil forgylde muslimske børnefamilier.

Tirsdag eftermiddag blev Mette Thiesen angrebet fra alle borgerlige partier i folketingssalen. Baggrunden var Nye Borgerliges forslag om indførelse om et børnepasningsfradrag (B80), som vil være en massiv håndsrækning til mange muslimer, som vil kunne få penge fra staten for at gå hjemme og passe deres egne børn. Mette Thiesen høstede ikke mange klapsalver for sit forslag om massiv håndsrækning til de børnerige muslimske familier, der ifølge NB-ordføreren skal kunne gå hjemme for statens penge.
Konkret lægger Nye Borgerlige op til et børnepasningsfradrag med en værdi på op til 109.200 kr. om året til forældre, hvis barnet/børnene ikke anvender et offentligt dagtilbud, mens de er i alderen 6-36 måneder. Fradraget foretages i lønindkomsten, og den maksimale værdi opnås således kun, såfremt den skyldige indkomstskat af ordinær lønindkomst er på minimum 109.200 kr.

Problemet er, at forslaget ikke er begrænset til danske familier og dermed bliver en håndsrækning til ikke-integrerbare indva…

Vermund fanget i ny løgn mod DF og Venstre

Makkerparret Pernille Vermund og Hans Joachim Mogensen har igen været i sving. Og igen er det de borgerlige partier, Nye Borgerliges formand spreder løgne om. I en koordineret aktion mellem Vermunds facebook og stråmandsbloggen "ksdha" kan man se Vermund angribe Venstre og Dansk Folkeparti for at give 4000 udlændinge ”3.900 kroner mere om måneden”. Men det er løgn. Der er ingen indvandrere, som får flere penge.


Et bredt flertal på Christiansborg har som følge af nedlukningen har besluttet, at månederne marts, april og maj ikke tæller med i reglerne for dagpenge og kontanthjælp. Nedlukningen gør det nærmest umuligt for at finde arbejde og at leve op til kravet om arbejde i mindst 225 timer inden for et år. Derfor er 2020 udvidet med de tre måneder - fra normalt 12 måneder til 15 måneder.

Men ingen – hverken dansker eller udlændinge – på kontanthjælp får flere penge. Påstanden er løgn.
Så det store spørgsmål er: hvorfor lyver Pernille Vermund?

Det er langt fra første gang Per…